Helaian muka

Wednesday, September 7, 2011

Bukti Yang Menidakkan Fitnah Ke Atas Mat Sabu

Assalamualaikum.

Asalnya isu ini ditimbulkan oleh seorang mamak yang berasal dari Penang. Saya tidak pasti nama sebenar beliau tetapi yang pasti merupakan orang dalam angkatan Umno.

Isu yang ditimbulkan ialah mengenai tuntutan bayaran balik kos rawatan Mat Sabu yang cedera ketika menyertai perhimpunan aman BERSIH 2.0 pada 9 Julai 2011 yang lalu.

Mat Sabu dikatakan telah membuat tuntutan yang lebih iaitu berjumlah RM8,434.05 tetapi bil yang ditunjukkan sebagai bukti oleh seorang mamak dari Penang ini hanya berjumlah RM5,060.55. Maknanya Mat Sabu telah melakukan penyelewengan.

Namun, kebenaran tetap berada di pihak yang benar. Rupa-rupanya seorang mamak Penang ini tidak menunjukkan 1 lagi bil yang berjumlah RM3,373.50. Jadinya ini terang-terang fitnah. Minta seorang mamak Penang ini jawablah. Ada seorang lagi mamak Penang yang lain siap minta KM Penang Lim Guan Eng letak jawatan. memang dasyat.

Anda semua lihatlah sendiri bukti ini. Saya salin dari MILOSUAM.Sekianlah pendedahan ini. Indera Segara hanya menyampaikan maklumat dan anda semua menilailah sendiri kebenarannya.

Sumber: http://milosuam.blogspot.com/2011/09/bongkar-taktik-mamak-penang-nak-fitnah.html

0 comments: